Nyfrissade

Idag fick jag en stund för mig själv efter jobbet. 

Började med ett besök hos banken där vi flyttade lite ips-pension till ett konto där pengarna kan växa lite. Jag är usel på sånt så skönt att få hjälp.

Efter det blev det ett besök hos frisören. Jag har ju nästan alltid klippt mig hos min bästa vän Sara men nu blev det en frisör på hemmaplan. Inte lika bra som Sara men jag är nöjd över att bli av med allt det sliten. Är antagligen första frisören jag klipper mig hos som inte sa ett ord (mer än att hon frågade hur jag ville ha håret).  Det var ganska skönt faktiskt. Jag bara satt där och kopplade av. 

När jag sen skulle betala hade de ingen kortläsare så det blev en vända till bankomaten, eller rättare sagt två vändor. När jag kom tillbaka efter första vändan och skulle betala insåg jag att jag bara tog kortet och glömde pengarna. Jag fick spinga en vända till och som tur var så låg pengarna kvar.  

Blev antagligen lite inspirerad hos frisören för hemma sen så passade jag på att klippa Albin. Det var så välbehövligt. Han hatar att klippa sig (både känslan av hår som kliar och att se annorlunda ut). Jag klippte honom i duschen och vi kunde skölja av håret så det blev inte så jobbigt. Nu håller jag tummarna att han är nöjd i morgon bitti när det är dags för skola. Annars får jag trotsa kepsförbudet och skicka honom till skolan i keps.

Här hade jag gärna delat med mig av en bild på min fina nyfrissade kille men han vill inte bli fotograferad så ni får helt enkelt använda fantasin. 

Skönt med en dag med lite energipåfyllnad. 
Det behövde jag verkligen.