Idag

har vi haft en härlig dag.
Andreas har varit ledig och vi har haft det lugnt och skönt. Vi började med att gå upp till dagis för att lämna en grej och det är så härligt att komma dit med Albin. Han tycker så mycket om sitt dagis!!!
Efter det gick vi till centrum och lekte lite i parken innan vi köpte lunch och åt i parken tillsammans med familjen Granqvist. Efter lunchen gick vi och handlade lite födelsedagspresenter, jag och barnen ska på kalas i morgon. Tre femtedelar av familjen Ljusbol fyller år. David och Victor idag och Sara på måndag. När vi kom hem från centrum hade farmor och farfar (barnens...) kommit. Vi som hade tänkt hinna hem och röja lite innan de kom, men det får väl se vårt hem som det brukar se ut, lite lagom rörigt. Är svårt att prioritera städning när sommaren precis har kommit.

Vi tog en tur till parken igen och fikade med farmor och farfar. Albin hade en riktigt tuff eftermiddag och ramlade och ramlade och ramlade, fick en pojke över sig och en gunga i huvudet. Stackars lilla tjej som gungade, hon såg helt förskräckt ut och jag sa till henne flera gånger att det inte var hennes fel, att det var mitt fel...
Vi åt middag på greken och satt ute, underbart att kunna sitta ute utan filtar och utan att frysa.
Albin hade ju såkart lite svårt att sitta still och sprang in och ut på restaurangen och in i en lokal på torget där de dukat upp för vinprovning *hjälp*. Det gick trots Albins oturliga eftermiddag väldigt bra och inga glas gick sönder :)

Nu sover båda barnen och vi ska titta på en videofilm från när Andreas var liten. Ska bli superkul att se så nu har jag inte tid mer er längre....

God natt!!!