Abo

Nu sitter vi pa hotellrummet i Abo. Vi tog baten igar gvall vid 20-tiden och nar vi at buffen sov bade Alva och Albin, sa skont att fa ata i lugn och ro :)
Efter maten gick vi till baren och Andreas kopte en ol. Lagom till han fick sin ol vaknade Albin och var ledsen och vill ha valling. Vi gick ner till hytten och dar var det high life med tva supermammiga och ledsna smattingar. Till slut somnade vi i alla fall allihop.
I morse var det tidig vackning for att komma av baten. Vi tog bussen in till stan och tankte att det nog inte var sa langt att ga till hotellet sa vi gick. Till slut kom vi fram till hotellet och da at vi frukost for att sen ga ner och bada. Elin hade glomt sin bikini men de hade baddrakter att lana ut. Hihihi,hennes min var osalgabar nar hon sag den snygga bla baddrakten. Snall som jag ar fick hon lana min bikini och jag drog pa mig baddrakten. Hoppas att jag inte fastnade pa bild med den pa. Badet var varmt och skont och lagom stort. Albin ville inte aka nagon rutschkana men Alva den tuffingen hon provade bade den lilla och den storre rutschkanan.
Bilder och nagot filmklipp kommer forhoppningsvis framover...