Äntligen!

Idag har vi äntligen fått tillträde till vårt fina lilla hus.
Andreas hämtade barnen på dagis så fort vi fått nycklarna och de åkte ut till huset en första vända.
Jag var tyvärr tvungen att jobba lite till, hade stängningen idag...
Men så fort dagis var stängt gick jag hem till Andreas, Albin och Alva som väntade med ännu mer grejer att ta ut till huset.
Vi åkte förbi Coop och köpte lite korv och dricka med oss ut.
När vi kom fram kändes det overkligt och otroligt härligt. Är det sant? Är det verkligen mitt hus?

Jag gick omkring och var bara så lycklig. Jag till och med hjulade på gräsmattan. För första gången i hela mitt liv har jag en alldeles egen gräsmatta (ok den jag hade på Banbyggarvägen räknades väl också som min, men alla som känner mig vet hur mycket jag längtat efter ett hus och en egen gräsmatta.)



Vi gick omkring och bara njöt, klippte några små grenar på en häck, tog fram lite leksaker och kollade alla skåp och lådor.
Hela tiden med ett galet stort leende på läpparna.
Senare kom Danne ut och det är så härligt, för mina barn har verkligen världens bästa morbror. Han leker och busar med barnen och de tycker så mycket om honom.

Efter en liten stund kom mormor & Janne. De hade med sig en sandlåda till barnen och en gasolgrill (som var en bröllopspresent från alla härliga vänner i Småland) Äntligen får vi använda den mycket och ofta.
Vi visade runt i vårt fina lilla hus och vår mysiga tomt. Sen blev det korvgrillning.



Vi hade så mysigt och hade absolut ingen lust att åka hem, men Elin var hemma och pluggade och barnen behövde sova så...

Men på onsdag åker vi ut igen, och då stannar vi hela helgen :)
På torsdag ska vi köpa en ny bäddsoffa till huset (så jag och Andreas har någonstans att sova) och förhoppningsvis lite sand till sandlådan.

Nu är jag helt slut men är övertygad om att jag kommer sova som en prinsessa och kanske drömma om mitt lilla hus:)

God natt!