Underbara långhelg!

Vilken härlig långhelg! 
Fler såna tack! 
Vi har tagit det lugnt och njutit av ledigheten med familjen och vänner.
 
I fredags kom min allra bästa vän hit tillsammans med sin man. Barnen var hos kompisar så vi satt i lugn och ro och pratade alldeles ostört. Mysigt! 
I lördags kom Alvas gamla klasskompis hit med sina syskon och sin mamma, som också blivit min vän. Så härligt när man får nya vänner i min ålder. Härligt också med de som trivs i vårt sällskap även om det är en hel del kaos. 
Barnen lekte och vi grillade korv till lunch. Varmt som bara den var det och barnen ville åka till stranden. Så det gjorde vi. Skönt att ha nära till havet. Barnen, de tokarna badade men vi vuxna höll oss på land. 
Kompisar.
På kvällen efter middagen njöt jag och Andreas av den härliga och riktigt varma kvällssolen. 
 
Idag har vi tillbringat hela dagen hos mamma (som visserligen inte var hemma). Vi packade i ordning allt direkt i morse och njöt av frukosten nere vid vattnet. 
 
Vi har haft en så härlig dag tillsammans och åkt båt, badat och fiskat. 
 
Mors dag har det också varit. 
Jag vattnade mammas blommor så det får bli min morsdagspresent, sen kan det hända att det står något och väntar på henne när hon kommer hem men det kan jag ju inte avslöja. 
Mina barn har nog gett mig den bästa presenten. En lugn och härlig dag. Elin har skickat ett meddelande som värmer det här gamla mammahjärtat. Jag firar i alla fall att jag är mamma till tre fantastiska ungar som jag älskar mer än allt annat. Jag köpte mig tre rosor som jag ska plantera, en för varje barn. 
 
 
Kategori: