Tuff dag

Började dagen med att ringa vårdcentralen och boka en tid. Gissade på halsfluss :(

Lite orolig för hur det skulle gå med Albin och Alva och en risig morsa som inte orkar jaga två busungar men de skötte sig exemplariskt (Alva höll på att riva ner en tavla och Albin hällde ut vatten på golvet, som sagt, det skötte sig exemplariskt, det kunde vart så mycket värre)

Läkaren var otroligt tråkig men visst han gjorde det han skulle och jag fick mitt penicillin.
När jag var klar hos läkaren fick jag beröm av Albin.
"Va duktig du var hos doktorn mamma!"
Underbara unge!

Efter det en snabbis till apoteket och sen en sväng på coop för att handla nyponsoppa, glass och annat som är gott när man har ont i halsen. Albin ville såklart ha en glass på en gång och det fick han. Såg lite kallt ut men han klagade inte.
Alva som väldigt ofta är missnöjd i vagnen satt helt still hela tiden, skönt när de lyssna på vad man säger :)

Förmiddagen klarade vi riktigt bra men när ungarna ätit lunch och jag kände att nu VILL jag att Alva sover så jag kan vila lite, då VILLE INTE Alva sova. När Alva inte vill något är det svårt att ändra på det så hon fick vara vaken ett tag till och jag ringde Andreas och bad honom komma hem. Vid mellisdags fick båda småtrollen varsin vällingflaska och då somnade Alva, äntligen.
Albin tittade på pippi och jag bäddade ner mig i soffan och vilade.

När jag ligger där och vilar kommer Andreas hem. Underbart. Tycker ju alltid det är skönt när han kommer hem men så skönt som idag, det är det inte ofta...

Jag kröp ner i sängen och sov någon timme, välbehövligt.

Elin kom hem och ville ha pizza. På en måndag??? Klart vi ska ha pizza.

Vi äter pizza och Andreas åker och köper mjölk till dagis. Då kommer Elin på att hon har träning, som börjar NU!
Ringer Andreas och ber honom skjutsa Elin.

Han både skjutsar och hämtar Elin. Nu sover i alla fall de små, förhoppningsvis Elin också, räkningarna är betalda och jag ska gå och sova. Hoppas på mer ork i morgon...