Veckan som gått

Jag har tänkt blogga flera gånger den här veckan men det har inte blivit av. 
I itsdags var jag på väg att skriva ett inlägg om "rocka sockorna" som många gjorde den dagen. Här hemma var vi några som rockade sockorna. En av oss kan absolut inte rocka några sockor. Det måste vara likadana strumpor och de ska dessutom sitta ut och in. Jag tycker att det är en fin tanke med "rocka sockorna" men huvudsaken är att vi låter alla människor vara den de är alla årets dagar. 
I onsdags skulle jag skriva om terrorattentatet i Lonodn men något annat kom emellan. Jag kom hem från jobbet och fick en notis på facebook. Det stod att Elin var i säkerhet i samband med attacken vid Westminster. Som tur är hann jag inte läsa eller höra om attacken innan jag såg detta meddelande. Jag har ju en tendens att oroa mig lite mer än vad som är hälsosamt. Oerhört tacksam över att Elin mår bra och det är såklart oerhört tragiskt och sorgligt för alla de som inte fick samma besked som jag. Önskar bara att denna värld skulle kunna vara en fredlig plats där människor tar hand om varandra och miljön tillsammans. 
Torsdag och fredag var jag hemma från jobbet med nån konstig magsjuka som kom plötsligt men tack och lov var kortvarig. Fredagkvällen började bra med slutade i ett riktigt kaos där ena barnet fick ett ordentligt utbrott (vet att det finns de som förstår vad jag menar när jag skriver ordentligt utbrott, men de flesta gör det inte). Vi var nog lika slut allihop när utbrottet bedarrat och vi somnade nog lika fort i soffan allihop. 
Lördagen jobbade Andreas men jag fick sällskap av mamma som kom och hjälpte mig sy upp gardiner. Även om mamma gjorde mesta jobbet så hjälpte jag i alla fall till att sy. Tack snälla mamma för hjälpen. Det hade dröjt några månader till om jag gjort det själv.
På kvällen blev det lite chokladfontän med marshmallows och jordgubbar.
 Den här dagen började tidigt med en lång promenad för mig och ett långt telefonsamtal med en kär vän. Önskar att jag hade dig lite närmre Eleanor men snart ska vi i alla fall ses. Har länge tänkt skriva ett inlägg om vänner och vänskap med inte kommit till skott än. Det blir inte idag heller men en vacker dag kanske det kommer. 
Idag har jag och Andreas röjt i källaren, så skönt när det är mer ordning än kaos där nere. Efter lunch åkte jag och Alva och köpte nya gympadojor till henne. När vi hittat ett par snygga och sköna skor blev det mjukglass i solen. 
 Hemma igen så satte jag mig i en solstol och bara njöt av solen och värmen. Underbart!
Vi har börjat bli väldigt sugna på att skaffa katt. Jag tittade på lite katter på blocket i dag och då ville båda barnen gärna köpa katt, redan idag. Vi ska fundera ordentligt innan vi bestämmer oss men det skulle vara så mysigt att ha en sån här liten goding här hemma. 
 Nu är det sovdags för mig. 
God natt! 
 
Kategori: