Junibacken!

Idag har vi varit på Junibacken. Vi och alla andra.
Det var väldigt mycket folk men det var kul och Albin älskade det! Han sprang omkring som en kalv på grönbete och vi hade svårt att hänga med. Tur att det fanns klisterlappar att sätta på tröjan där man kunde skriva telefonnummer. En lapp på magen med mitt nummer och en lapp på ryggen med Andreas nummer. Som tur var behövdes det inte.

Vi kom dit strax före lunch och eftersom Alva var hungrig så började vi med att äta. Det blev Pippis Pannkakor, mums. Albin hade inte riktigt ro att sitta still och äta, han hade ju sett allt roligt som fanns.




Efter maten gick vi till sagotorget och hälsade på hemma hos Alfons Åberg, Mamma Mu, Pettson och Findus och alla andra.

 
Efter lite lek på sagotorget ställde vi oss i den ganska långa kön till sagotåget (jag och Alva stod i kön och Albin och Andreas lekte vidare...) Spännande att se hur Albin skulle reagera på den mörka delen i tåget och på Katla. När vi kom till mörkret konstaterade Albin: "mörkt" och när vi kom till Katla sa han "GRRR".

Efter sagotåget hann vi få en liten skymt av Pippi Långstrump och lekte sen en stund i Villa Villekulla.



Lite bilder från Lennart Hellsings utställning:




Vi hade en härlig dag med högt tempo. Både Albin och Alva somnade i vagnen på väg hem. Hade jag och Andreas fått sitta i varsin vagn hade vi säkerligen somnat vi också :)

Vi kommer garanterat åka till Junibacken fler gånger, vi har ju årskort nu :)