Härliga vår!

Denna vecka har bjudit på underbart vårväder och jag njuter för fullt. 
Älskar solen och framförallt nu när den hållt sig borta så länge. 
Skönt att ta fram skalkläder och gympadojor. 
 
Efter att ha varit inne i en svacka där jag inte haft ork eller lust till något har det nu vänt (kanske solens förtjänst) och jag känner mig piggare och gladare. Började komma igång med träningen innan svackan men med den försvann all lust att träna. Har försökt komma ut på mina dagliga power walks på min rast och det har ändå funkat bra.
Men nu känner jag äntligen att jag är laddad igen. Körde ett styrkepass både igår och idag. Min plan är att köra tisdag, torsdag och söndag. Är lite i valet och kvalet om jag ska köpa ett gymkort eller nöja mig med att köra hemma. Min erfarenhet säger att ett gymkort är bortkastat med tanke på hur många gymkort jag haft som har blivit oanvända, men är ändå lite sugen. Vi får se hur det blir. 
 
I morgon är det äntligen fredag och det blir förhoppningsvis en härlig lördag på landet och försöka få hallen färdig. På söndag åker vi och firar Danne (brorsan) som fyller år. Kalaset blir på Vindö där de har sitt fritidshus. Ska bli kul att se vad de har hunnit fixa där sen vi var där sist, men framförallt ska det blir mysigt att träffas. Vi ses tyvärr alldeles för sällan. 
 
Tänker då och då att jag ska komma i säng i tid men det har jag gett upp. Inser att kring midnatt är den tid som funkar för mig om jag ska hinna med allt som jag vill hinna. 
 
Nu blir det en dusch och sen hänga lite tvätt innan sängen kallar. 
 
Bjussar på en bild från en vårigt ladet förra helgen. 
 
 
Natti natti
Kategori: