Grattis mamma!

Idag fyller mamma år och vi har varit hemma hos henne och ätit en god trerätters middag.
Förrätt: två olika toast, en med tomatröra och en med tryffelröra
Varmrätt: Köttgryta och ris
Efterrätt: Äppelknyten med vaniljglass/vaniljsås.
Betyg: MVG

Det var som vanligt trevligt och mysigt, och lite intensivt... Vi har två väldigt nyfikna småtroll. Jag tyckte det var en bra idé att sätta på en film, så kanske vi fick sitta lite i lugn och ro. Alva och jag tänker inte riktigt likadant. Hon skulle klättra upp på tv-bänken och sätta båda händerna mot tv´n, platt-tv´n. Börjar så smått inse vad mamma menar när hon säger att jag var lite jobbig som barn. (Inte helt säker på att det är just det ordet hon brukar använda men ni förstår nog vad jag menar...)

Mamma fick fina presenter som Albin glatt hjälpte till att öppna. Den finaste var nog regnbågen han hade ritat till henne. Kan hända att jag är något partisk... Kläderna hon fick av Danne och Malin var också jättefina! De har bra smak de där herr och fru Gellerfelt.

Trots att det var mammas dag fick vi också paket. Jag och Andreas fick en julklapp. Ja, en julklapp, det låter lite tokigt men är egentligen ganska smart :)
Jag var lite (läs mycket) sugen på en åkpåse till Alva från Elodie details, har suktat efter den sen förra vintern och tycker den är så fin.
Den här superfina åkpåsen fick vi i julklapp, som sagt, BRA SMAK!!!

Bild från: elodiedetails.com